» »

Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu

Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu

1
2
3 4 5

LeBIgMac ::

Jeba so tele akcije... Jst mam Olympus C-350 ki je bil svoj cajt 70k sit. zdej je v HN 38k. Zlo uredu fotkič, še zdej dobiva ocene od 7/10 pa naprej. Sam kolk je zdej res to akcija... V tujini so že po 150$ al pa še manj. Uglavnem ga priporočam.

CaqKa ::

shark:
verjemi da se na fotopapiru to več ne vidi :)
vsaj na 10x15 ne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: CaqKa ()

cosmos ::

Kar jaz ne morem razumet, je zakaj takšna razlika med fotko, ki jo je nalimal shark357 in pa tistimi iz mobisuxa.

Ker so bile tudi tiste narejene pod neonko izredno slabe, lahko sklepam le, da ima ta fotoaparat precej težav s slikanjem pri slabi svetlobi, tudi dnevni.
IMO uporabna zadeva če rabiš digitalca za limat slike na net, ki jih lahko posnameš pod močno žarnico v notranjosti, kakšne stvari, ki jih prodajaš, morda prikaz kakšnega dela na compu in podobno, samo če pa je to digitalc namenjen občasnemu slikanju, kjerkoli pač, potem pomojem ni vreden 10k sit in je velko bolj smiselno počakat, da bodo aparati za 35k-40k sit nekaj cenejši, oz doplačat razliko. Tista bela pri shark357-u je bela, bela na ostalih slikah je modra, da o tem kako so slike meglene ne govorimo.

Še vedno ostajam pri trditvi, da Nokia posname ekvivalentne 640x480 fotke, samo ne v prostoru, ker tista shark357-ova fotka je v resnici veliko boljša.

Po videnem materialu sem siguren, da ta aparat povsem deklasira že Kodak LS420 2.1M, katerega osnovni namen je, biti zelo majhna kamera, tako da zelo dvomim, da se lahko primerja z Nikoni in podobnim. :\

Shark-357 ::

fotke z mobisaxa so slikane z mobilcem moja je pa slikana z DC3410 na 1600x1200
se da pa tudi še boljše slike naresti0:)

Alexius Heristalski ::

Ah, ne se kregat s Kaligulo, fantje! Se se niste naucili, da ima Kaligula vedno prav?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

I-gor ::

Mene pa zanima, kakšno mate mnenje o ostalih fotkičih za 10k Sit, ki jih ma zdej v akciji HN. Se splača vzet Waitec Caddy 238 oz. Rimax DCAM3, slednji pa stane 14.000???? Sam bi si namreč enega tekega cheap omislil za party fotoaparat, pa me cena 10k Sit močno privlači.... Torej????
Meditate on this I will...

SodVina ::

Waitec caddy 238? Ce dela DC2300 v oceh nekaterih slabe slike, potem dela caddy 238 porazne. Flash je neuporaben(ali je slika presvetla ali pretemna) Brez flash-a so slike na splosno zrnaste, webcam je zgolj na papirju (svetlobe mora biti too-much, da se sploh kaj vidi).Nastavitev prakticno ni, tudi izklopa piskanja v manu-jih nisem nasel. Sam sem ga imel en cel dan, in lahko recem da sem ga imel en dan prevec. Kupil sem ga v harveyu za 14ksit in ga naslednji dan zamenjal za dc2300 in se nekaj stvari. Trgovec je bil zelo prijazen in mi ga je zamenjal brez problema. Pohvalno.

Kar se pa DC 2300 aparata tice: Za ta denar je po mojem to najboljse, kar se da dobiti. Resno, kdo bi pa kupoval digitalca za 10 jurjev, z namenom, da bi se s fotografijo ukvarjal profesionalno? Razumite, da je tale aparat se vedno drug cenovni razred kot canon a60. Jaz sem ga kupil z namenom da ga jemljem sabo na razne zure, ker mi ga ni skoda. Na martinovanju se je kar dobro obnesel:D. Slike so neprimerljivo boljse kot pri prej omenjenem waitec-u. Tople vode pa ravno ni za pogruntat.:\
LP.

Caligula ::

Alex, ne vlect svojih frustracij iz cerkvenih tem v to temo. Ce te kaj pece nadaljuj v tistih temah pa se z veseljem pridruzim.

Je tu kdo, ki je ta foto kupil pa mu je zal? Mocno dvomim. Oz mam zdaj kar nekaj kolegov, ki bi takoj odkupili za ta denar DC 2300 pa jih je zmanjkalo-sem predobro reklamo naredil tu.

Folk, ki se krega z mano ima obicajno zelo sibke argumente ali pa jih nima.

I-gor ::

Ma kdo še kako izkušnjo z Rimaxom DCAM3??? A je isto sranje kot Waitec Caddy 238? Pol če že hočem met tko cheap digitalec, se mi najbrž splača vzet Benq DC 3410, ki naj bi ga še imeli v HN? Al se splača očakat spet kakšno tako akcijo?

Kaj pa digitalci ostalih firm s podobnimi karakteristikami, recimo Samsung Digimax 202, ki stane okoli 24.000??? Meni je glavno to, da je čim bolj poceni, pa da ma kolkor tok ok slike za ta denar ( res škoda, k je zmanjkalo Benq DC 2300 ).

P.s. Se splača za Benq DC 2300 dat okoli 20.000, kolikor zahtevajo pri Avteri????
Meditate on this I will...

vidi ::

JOOOOJ kakšne primerjave!

1. Celigula : Hvala za opozorilo na trenutno akcijo, ki mislim da ponuja veliko za ta denar. Edini problem, ki nastane tu je, da ne znaš odnehati. Res je to dober aparat za ta denar ampak kvaliteto slike ne moreš primerjati z A60 & co., ker pač ni isto (niso vse samo piksli ampak imajo vseeno Canoni boljše leče in tudi senzorje, ki pri enakih pogojih delajo boljše slike - beri. bolj ostre, manj sivin, popačene po robovih,.... shark357 je poslal sliko in na njej se lepo vidijo sivine. Aja pa zoom je pomemben za nekatere!

Še enkrat hvala za omenjeno akcijo, vedar ne vzporednic nizat, če nimaš direktnega (profesionalnega testa). Ti Celigula se pa tko rad kregaš pol naprej, zakaj, kaj maš od tega 8-)

2. še bolj pa primerjava fotk velja za Nokia guy, ki misli s plastišno lečo porniče snemat :D

Skratka kreganje o tem se mi zdi odveč. Odvisno za kaj foto rabiš! Če boš imel Benq-a v žepu na smučanju, kjer ti ga ne bo škoda, boš lahko veliko "dobrih" fotografij naredil (samo ne pričakovati da bodo natisnjene fotke zelo dobre)
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!

SodVina ::

kyusss ::

Ah Caligula, kolk ti pa ta benko placuje da take nakladas tle?
Nimas pojma o fotografiji, pol pa tle razlagas kako je oh in sploh dober benko za 10k. Verjamem, da ti je dober, ker ce z A60 ne znas nardit boljse slike kot s tem, pol je pac skoda met kej bolsga. Je pac tako da rezultat ni odvisen samo do fotoaparata, ampak predvsem od tistega, ki z njim upravlja.
Ta slika je bila narjena z A80 (skor ista optika kot A60), ko bos ti z benkotom naredu tako sliko, pa kupim tvoj foto za 100k SIT. Deal?

edit: da ne bo pomote, slika ni moja, ker nimam A80

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kyusss ()

Caligula ::

Ej, A60 ownerji. Ne jokat. Mam doma cca 400 slik z A60 od kolegov pa verjemte, da lih te kolegio z a svoje sestrce, brate, mame, tipe,... hocjo tega Benqa lih ker ne vidijo razlike med A60 in tem Benqom.

Ker je vsa boga SLO kupovala te A60 pi 60 jurjev in vec...

Tko da dajte nehat jokat o A60 in nevemkaksni ostrini,.. ker so vsi Canoni vkljucno z !75 JETRO, ki ga ne uvrscam v razred, ki bhi bil vise od tega BENQa. Ker to ni nikakrsen razred. Ker v konkreten razred se pa steje malo vec kot so te gare od middle class Canonov in Minolt.

Skratka vsi, ki jokate za razne, A60-so so vse cheap crap digitalci.

IN to je vse cheap klasa. Tko kot BENQ2300. Samo da 2300 preverjeno z istimi baterijami zdrzi cca 50% dlje casa pa na udarce je bolj odporen.

In ne, danes se DC 2300 ne splaca vec za 20.000 SIT. Za 10.000 SIT se pa ful. Tko kot jaz danes za A60 nebi dal 20.000 SIT.
Ker danes niso vec toliko vredni. Ker bodo v roku 12 mesecev taki fotici standard na telefonih.

Benq je tega denarja vreden preprosto, ker je to drobiz in ker ni tak crap kot kaki Trusti, Denverji,.. in, ker boste uzivali, ker bo vsak, ki vas bo skusal prepricat, da slike niso dobre lagal in bo to vedel :D

IN ja, tudi 3410 je vreden 10 jurjev, ceprav ma malo slabse slike od DC 2300.

CaqKa ::

glej sej kvaliteta slik ko jih potem neseš k fotografu delat na 10x15 cm papir je res brezveze razpravljat ker bi ene in druge slike bile enakovredne.. samo ko pa zadevo primerjaš z rauznimi snemanji filmčkov in podobnih gudijev (brzinsko slikanje, serisjko slikanje, štelanje f vrednsoti) pa se pomojem več ne more kr tak jih devat v isti rang. za počitniškega fotografa res verjetno nebo dosti razlike.

vidi ::

Zdej pa verjamem Caligula! 8-O

Nisem vedel, da so fotografije ocenjevala ostra očesa bratov, sester in mam in so v kup ugotovili, da je to isto kot sedajšen Canon šit (mislim, da si s tem povedal dosti o primerjavi kvalitete slik in si se izkazal še na enem področju - digitalna fotografija) Nisi nas pustil v dvomih, ki smo jih nekateri že začeli dobivati, da se ti slučajno na kakšno temo v nulo ne spoznaš!!!! :\
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!

BlackHole ::

Ej Caligula, imam občutek, da bi lahko dal ti tvojim prijateljem aparat za 200k SIT, pa bili še vedno nezadovljni s slikami. Le zakaj? No, ti bom namignil, ker ne poznajo niti osnov.:D
LP Marko

Caligula ::

Jp, storil sem nepojmljivo. Slike sem primerjal sam in primerjali so jih lastniki A60. 8-O

Pa ce potrebujem kdaj informacije o fotografiji mam moznost vprasat par profesionalnih fotografov ne hobby fotografov tu. Me pa fotografija na neki zahtevni ravni (ki pa v vsakem primeru globoko presega tudi vse te middle in low class fotoaparate tu) ne zanima prevec, ker se raje ukvarjam z videom.

In ja, to kar se omenja tu so vse vikend in pocitniski fotoaparati. Ce kdo, ki ma A60 misli, da ma dober fotoaparat mora bit itak malo usekan 0:)

Aja, kot sem rekel, ce bi kdo tu rad prodal svojega BENQa za 10.000 SIT naj kar pove. Me folk se vedno gnjavi zdaj.

pingec ::

za to ceno se vseen slača ene 3 nabavt pa jih talat za rpjstne dneve :D

a jih majo še kej?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Caligula ::

Ne. Mogoce se kakega 3410, ki je se vedno fuil vredu. PA zdajle sem probal se z SD kartico in itak da se da normalno prek USB kabla vse dol potegnit tko, da nekdo je zgoraj z interneta quotal enega debila, ki je trdil, da na zalost da je kao treba met card reader. :\

Keyser Soze ::

Oprosti če rečem tako.

Tale aparat ni vreden svojega denarja, ker dobiš rabljenega za tako ceno, ki dela lepše slike.

Lahko rečem samo to, da so slike zamegljene, polne šume, barve pa opazno vlečejo na modro. Skratka... Bodisi si takšen amater, da si posnel tako zanič sliko s tako dobrim aparatom, ali pa je sam aparat za nič.

Je pa res, da se kvaliteta Caligulinih slik približa kvaliteti Nokie in njenih mobi fotografij. JE nekje vmes med navadnimi poceni fotoaparati ter mobilnimi kamerami.

Zdi se mi pa res bedarija primerjat te slike z tistimi od A60. Če ste takšni amaterji, da še z avtomatiko ne znane posnet slike, ki je ostra, brez anomalij in z "realnimi" barvami potem predlagam, da prodate svoje fotoaparate ter pustite fotografiranje drugim. To velja predvsem za tiste katerih slike je Caligula primerjal s svojimi.

P.S.: Nekdo je omenjal plastične leče v Nokiah. Ja kaj pa misliš da je v tem Benquju. Steklena leča al kaj? Super duper steklo z super duper preračunanimi merami.

P.P.S.: NEkaj je ugodno razmerje cost/benefit, druge je brezglavo metanje denarja stran. BTW, v Bauhausu imajo akomulatorski vrtalnik za 5 jurjev. Caligula, ga greš kupit?

kyusss ::

Dej Caligula res povej kolk ti placajo za tole tvoje bluzenje:\

Ce ti ne vidis razlike, tolk boljs zate, ker das 10k pa mas fotkic za vikat. Ne pa tle folk zavajat, ker eno je crap z mobi-style slikami (kar si ze sam priznal), drugo je pa low class model sprejemljive kakovosti.

Aja, se en friendly tip slo-techovcem: pejte v Bosno, pa na Madzarsko obleke kupovat. Tam dobis za 500 sit iste kavbojke kot en Rifle crap za 15k pr nas. Pa ne mi tle eni amatercki zdej bluzit, ker mam moznost vprasat par profesionalcev. :D

Caligula ::

To sta zdej dva profesionalca povedala :D
No saj si vsak lahko misli svoje.

Ste slisali? Raje kupite kak drug rabljen foto za ta denar.
Kayser, katerega priporocas? PA daj prilimaj kako sliko z Nokie.

Pa se to pametnjakovica-dodas se SD kartico z 256 Mb in mas pol v bistvu USB kljuc z 256 Mb za 16000 SIT pa malo drobiza.
Skratka kakorkoli obrnes je tole grozna zadeva.

Kako se vama sploh da take neumnosti pisat v temi o fotoaparatu za 10.000 SIT :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

kyusss ::

cut the crap, psiho

thramos ::

Ok, lepo prosim da nekdo prlep kksno slliko od Nokie, Caligula pa se kksno od Benqja (po moznoti ne spet na hodniku :)) ).

Caligula ::

Vsec mi je, da si se koncno direktno predstavil.

Te tako klicejo vsi ali le znanci? :D

choxter ::

Haha, pa imaš USB ključ...more like USB brick - praktično, ni kaj:D

Keyser Soze ::

Simpl. Slediva tvojemu zgledu. In so naju same bedarije.:D

Pha. Zdej bom pa še limal tle fotke. V modifikacijah sem jih velikokrat limal pa jih poišči.

Zdej pa kupim čitalec kartic za 4 tisočake in kartico za 256 MB, pa imam ključek na 2.0 USB vodilu za 10 tisočakov. Šment. Sedaj pa v jok in na drevo.

Maš pa Bolho pa Salamonca ipd. In ne mi bljuzit tukaj o neki kvaliteti. Ubogi tvoji domači, ko bodo morali matrati svoje oči ob takšnih grdih slikah.:\ Upam, da ne boš veliko ljudem uvalil tega fotoaparata. Če jih pa pač ne maraš pa razumem. En način, da narediš življenje nekoga še nekoliko bolj "črno".

kyusss ::

ha ha Caligula, vidm da nisem nc falil

vidi ::

A še niste opazil?

Caligula je zmagal! Samo da se pišejo posti in da se lahko kregamo! Je pravi retorik in zna postavljati vprašanja in nizati izjave. Mislim da je vse podkuril z izjavo:

"Ta foto dela slike enakovredne raznim Nikonom, Canonom,... z 2.1 ali 3.3 Mpiksli. Realno. Pri tem pa ma se porabo baterij smesno majhno. Skratka to je eden tistih anmigov: Bejste v trgovino in kupte, ker ne samo, da vam ne bo zal, zal vam bo, da biste vsakemu clanu druzinskega drevesa kupili kaksnega"

Skratka s tem je podal svoje mnenje in ne le podatka o ugodni akciji, kar bi bilo nedvomno dovolj informacij! Dovolj informacij bi bilo le nekaj slik in cena! Mislim, da so kreganja odveč in tisti ki se malo bolje spoznajo na digitalno fotografijo (ne babice, mame, sestre,...) bodo že sami opazili razliko med omenjenimi modeli, tako da je brezveze reagirati na subjektivne opazke Caligule! Hvala bogu, da obstajajo še ljudje, ki se zadovoljijo z manj kvalitetnimi stvarmi, pa da se ne bomo narobe razumeli, ta foto da res veliko od sebe glede na to da stane 10 jurjev.

Tisti, ki pa imate "raznim Nikonom, Canonom,... z 2.1 ali 3.3 Mpiksli" pa ne reagirajte na provokativne trditve, ker če bi imel Caligula na voljo Nikona al pa Canona za isto ceno kot Benq, mism da vem za katerega bi se odločil, saj bi bila takrat slika Nikonov in Canonov kar naenkrat milionkrat boljša (saj mislim da je tako- ampak sej bo ziher Caligula odgovoril na to moje predvidevanje - sem zihr da bo :D )!
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!

Caligula ::

Ne bo :D

SodVina ::

LOL:D

drejc ::

Ma kdo cifro od harveya, oziroma ce ve al ga se majo na zalogi?

lp

MEDENA ::

raje novi BENQ za 10k , ki je v garanciji itd kakor rabljeni digitalc:\

Caligula ::

Pha. Zdej bom pa še limal tle fotke. V modifikacijah sem jih velikokrat limal pa jih poišči.

Maš pa Bolho pa Salamonca ipd. In ne mi bljuzit tukaj o neki kvaliteti. Ubogi tvoji domači, ko bodo morali matrati svoje oči ob takšnih grdih slikah.:\ Upam, da ne boš veliko ljudem uvalil tega fotoaparata. Če jih pa pač ne maraš pa razumem. En način, da narediš življenje nekoga še nekoliko bolj "črno"


Kayser, zakaj bi bili moji domaci bogi, ce bi gledali slike tvojih modifikacij? Saj se ne spoznajo in ne vedo ,da je vse eno fusanje :D
Ce sem prav razumel, ti folk kaznuzjes tako ,da jih posljes gledat slike tvojih modifikacij? :D

Kaj je pa capital punishment. Slika s tabo? :D >:D :D

Pa daj bodi prijazen no pa limaj eno sliko s tvoje Nokije.

Aja, BTW: ma 24 mesecev garancije.
Pa na Bolhi za 10 jurjev ful ne najdem nic. Kayser, mas ti kak poseben Bolha account?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

drejc ::

Kaksn je pa kej DC3410? Je kul za pjane ljudi slikat pa po tleh metat in nato še uploadat? :)

Caligula ::

Ce mene vprasas je narejen zato :D PA se flash hitro fila tko ,da lahko folk pridno slepis. Pa zenskam je ful vsec.

zlabo ::

Jaoooo. še ena vroča tema kjer vsak hvali svojo kobilo.

Vsi bi se mogl mal umirit.
Caligula, ti že nehaj kako so oh in sploh kvalitetne slike, ker roko na srce, niso. In NE, niso v rangu A60.
Po drugi strani pa, kaj je bolšga za na eno žurko, kjer je 20 totalno pjanih ljudi vključno s tabo. Seveda, digitalc za 10jurjev, res tuki pa ni bolšga. Ker tud če na tako žurko canona vlečeš neboš naredu nekih kvalitetnih slik.

Tako da: ja digitalc je ok za ta dnar.
Da pa bi z njim delu neke kvalitetne slike pa ni no.

Razmerje cena/kvaliteta je ok.

Če maš tazga digitalca doma je fino če maš še enga bl kvalitetnga.

Lp, zlabo

Caligula ::

OK, naj ti bo. Je pa isti rang kot A60, ker je A60 jetrca :D
Slike pa niso kvalitetne na nobenem izmed njiju.

HP oba pihne.

Nikoni v istem rangu pa so boljsi od BENQa in A60.
Benq in A60 pa sta oba jajca. Samo eden ima vsaj ceno temu primerno :D

IN ja, to je fajn drugi digitalec al pa za ob kameri. Ker lahk pozanis nanjga, ker tako malo baterije kuri. Samo je pa pol jasno ,da prvi digitalec ne more bit kak jajc kokr je A60, A70 ampak kej dost bolj konkretnega.

Glede na to ,a bi pa cist vsak v teh casih ze mogu met enega digitalca, bi lahk vsak imel vsaj to zadevo, ce ze razni A60 niti priblizno niso vredni svoje cene.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

Caligula ::

Se loceno:

Sem brskal po Bolhi zdaj. Jah za 10 jurjev se dobi samo kaka usnjena torbica za Canone, Nikone,.. :D

thramos ::

bla bla bla

Prevec govorite fantje.

A je prevec ce prosm, da prlepte slike narjene z temi vasimi tako hvaljenimi aparati, ki po moznosti ne prikazujejo vasih racunalnikov :\ ?

Da vidm to meglenost in slabe barve, ker moje amatersko oko na dosedanjih slikah tega ni zaznalo.

Keyser Soze ::

Uf, če bi bil ti tako lep kot jaz... Potem ne bi pisal takih kot jih. Ker bi bila mati narava bolj prijazna s tabo.:D

Na bolhi imaš DSC-p51 za 15 tisočakov. Ima 2 kratni optični zoom, 8Mb MS:D pa še par nastavitev. Tako da ne mi sedaj zopet bljuzit da je 5 jurjev dražji ker je zadeva na bolhi in se da še kaj dogovorit poleg tega, da dela lepše slike in ima 2 kratni OPTIČNI zoom. Da ne rečem, da je verjetno manjši ter da je sigurno lepši in ga imajo ženske 100% rajši.

Skratka vrži stran tega Benkota ker je greh imet tako kamero in pojdi kupit tega Sonyja, da se boste slikali, ko boste pili gosti sok in mleko.

P.S.: Kar se tiče pa slik Nokije. Kaj a si len poiskat po oddelku Modifikacije kakšno sliko?

P.P.S.: Mislim, da sva zaključila, ker imaš ti preveč časa jaz pa premalo.

Caligula ::

Ce bi bil jaz tako "lep" kot ti, bi mi morali starsi na nogo privezat zrezek, da bi se vsaj pes igral z mano :D Oz se bolj verjetno bi mi morali kar psa samega privezat na nogo >:D

Sem takoj klical tipa, foto kao itak prodan, o njem pa zacuda ni znal nic kaj povedat tko, da je meni deloval kot nekdo, ki hoce unemu drugemu ponudniku, ki tak foto prodaja za 30.000 SIT, zbijat ceno. Ker to folk na Bolhi na veliko pocne. Vsak ,ce ga klices pa vedno veselo rece, da je ze prodano.

Sicer pa na zalost nimam velik slik brez folka gor-teh vam pac ne morem postat. Mam eno na low quality od vceri brez flasha uzuni..

KLIK

Aja, Kayser, dam ti 20 jurjev za takega Sonya, ce ga zrihtas za 20. Daj no. Saj je Bolha pa se da se kaj zmenit >:D Ziher ti rata.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

K0K0 ::

kakšna je razlika med DC3410 in dc2300?

Caligula ::

SE ENA SLIKA

3410 naj bi mel se mi zdi malenkost slabse slike-malenkost pac. Sam ma vgrajeno baterijo, prek USBja se tud fila lahk z racunalnika, manjsi je pa mal lazji pa lepsi kao.

thramos ::

Najlepsa hvala Caligula, kok pa stane DC3410 v HN?

MEDENA ::

isto 10,000 SIT

pingec ::

a je bols al slabs?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

@ljash ::

mah za 10 čukov je dobr ;>

Sta pa približno enaka v primerjavi z unim k jih nimajo več (sam ne tega caliguli povedat :); k je njegov itaq najbolši)

Caligula ::

Mah jz sm to bral enkrat pred par mesci, ko sm nekje vidu 3410 pa me je zacel mikat, ker je bil se manjsi ampak je pol pisal ,da ma mejcken drugacno optiko neki-pac lece mal drugacne in da malenkost slabs kot DC 2300. Sam verjetno res malenkost. In pol sm itak raj vzell zdej spet ze preverjeno kljuse.

Pa ne govort, da je za 10 jurjev Benq dobr. Ker sej ves-vi zdej vsi trpite. Vase zivljenje je zdej crno,.. al kako je ze nekdo tuki pisal :D >:D :D
Moje tud sam se tega se ne zavedam. In to zarad tega fotoaparata :D

PA se par slik k sm lih kartico dubu:

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

Ja me je kar slam slike limat k so tolk grozne. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

d.k. ::

Zivjo .

Mal dvomim ce so te slike sploh iz pravega digitalca kot pise caligula,datum ti neki ne stima:D
kr neki
1
2
3 4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Se en friendly tip Slo-techovcem-Benq 3410 za 10 jurjev v HArveyu

Oddelek: Kaj kupiti
261994 (1255) K0K0
»

kaj menite na te 3 dig. fotoaparate... ?

Oddelek: Kaj kupiti
131402 (1206) Caligula
»

Kateri digitalec (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
603498 (2864) Caligula
»

Polnilec + Baterije (akumulatorji :P)

Oddelek: Kaj kupiti
241678 (1495) OnTheMic
»

Od cenejših: Mustek MDC 3500 - Da ali Ne?

Oddelek: Kaj kupiti
121130 (1025) Caligula

Več podobnih tem